Alkmaar Centraal

Jim de Groot opent het culturele seizoen in de Noordeinder Vermaning in Noordeinde. Het multitalent brengt op zondag 18 september vanaf 15.00 uur een zeer persoonlijk repertiore over zijn ondergang en wederopstanding: Terug. Toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt wel op prijs gesteld.

Jim kwam vijf jaar geleden op een tweesprong in zijn leven: "Ik moest een nieuwe koers vinden of ik zou verzuipen. Toen heb ik veel meegemaakt en geleerd. Sindsdien heb ik veel nieuw repertoire geschreven. Een huiskamerachtige setting is ideaal voor het programma." Na dit seizoen treedt de singer-songwriter, componist, acteur en zang- en theaterdocent niet meer op met 'Terug'.

Terug heeft een heftig thema, maar hij brengt het luchtig. "Vaak na afloop willen mensen naar me toe komen om mij hun eigen verhaal te vertellen. Ook in Noordeinde sta ik er graag voor open. Met een biertje in de hand, als het mag."

Vorig jaar schitterde Jim als Jezus in The Passion. Hij was eerder al te zien in grote musicals en zijn eigen theatervoorstelling, met onder andere het Matangi strijkkwartet.

Reserveren is aanbevolen en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0299 673448.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl