Op 22 september krijgen lokale bands de kans om hun muziek te laten beoordelen door professionele muzikanten tijdens het Live Demo Panel in Podium Victorie. Naast het geven van opbouwende feedback gaan de twee muziekcoaches, onder leiding van De Spraakmaker, in gesprek met bandleden.

Popacademie Popup organiseert deze educatieve muziekavond samen met Podium Victorie om de lokale bandscene op weg te helpen. Centraal staat de vraag "Hoe komt mijn band muzikaal verder?"

Bade van Liemt, ook bekend als Bart van Liemt, verwierf faam als leadzanger van ‘The Sheer’ en de Nederlandse band 'Baskerville'. Solo maakt hij muziek onder de naam 'Bade'. Marcel van As studeerde af aan het Rotterdams Conservatorium en belandde uiteindelijk als drummer bij Spinvis. Sinds 2001 is hij als bandcoach actief op de Rockacademie in Tilburg en sinds 2008 op De Herman Brood Academie in Utrecht. Daar stond hij aan de wieg van het succes van onder andere Taymir, Rondé en Mister and Mississippi.

Entree is voor bezoekers €5. Deelname kost voor bands €25, tenzij je vijf betalende bezoekers meeneemt. De inschrijving voor deelname is open tot 15 september. Meer informatie op popupalkmaar.nl.

Bekeken: 3314x