Koel310 presenteert in de galerie van Expo de tentoonstelling The Concept is the Image II van Peter Geerts. In die tentoonstelling staan twee begrippen centraal staan in zijn werk: de waarneming en de schilderkunst. De tentoonstelling duurt van 4 september tot en met 25 september.

De waarneming van de werkelijkheid ziet Peter als een voortdurende variabele interactie tussen subject en object. In de schilderkunstige verbeelding van deze interactie wil hij komen tot een vormgeving van de totaliteit van de waarneming.

Voorop hierbij staat het vinden van een constante in de verhouding tussen de verschillende aspecten van deze waarneming. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Peter werkt in de abstracte traditie. Hierin ziet hij de grootste mogelijkheid om de concrete beeldelementen vorm te geven zonder deze een vooropgezette beperkende betekenis mee te geven. De kunstenaar streeft ernaar te komen tot een zuivere schilderkunst.

Koel 310 is maandag tot en met vrijdag geopend van 13:00 tot 17:00 uur. Meer informatie op expo72.nl.

Pin It
Bekeken: 3677x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/