Alkmaar Centraal

GGD Hollands Noorden start op 24 september de cursus Mindful zwanger in ZC Westerhout in Alkmaar. Bij deze cursus ligt de nadruk op bewust en ontspannen de zwangerschap beleven. De cursus is voor vrouwen tussen de 18 en 30 weken zwanger. Deelnemers kunnen tussentijds vragen stellen en ervaringen delen via een besloten Facebookgroep.

De cursus bestaat uit zeven bijeenkomsten waarin onderwerpen aan bod komen zoals kracht gevende overtuigingen, goede zorg voor jezelf en omgaan met pijn, ongemak en angst. Het aanbod is een verkorte versie van een reguliere mindfulnesstraining, met onder andere meditatie- en bewustzijnsoefeningen. Aangeraden wordt om dagelijks zeker een half uur thuis te oefenen, aan de hand van geluidsfragmenten en een werkboek.

De cursus wordt gegeven op 24 september, 1, 8, 29 oktober, 5, 19 en 26 november, telkens van 09.00 tot 10.15 uur in ZC Westerhout aan de Van Houtenkade 3. De kosten zijn €60 per deelnemer. Aanmelden kan via www.ggdhollandsnoorden.nl/Cursussen. Hier is ook meer informatie te vinden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl