Eigenlijk zou het zwemseizoen in zwembad de Bever na 4 september al ten einde zijn - meestal eindigt het seizoen na het eerste volle weekend van september - maar de weersvooruitzichten voor komende week zijn zo goed dat Sport Servicepunt Langedijk heeft besloten om komende week open te blijven.

Vanaf maandag 5 september tot en met vrijdag 9 september zal De Bever open zijn van 14.00 uur tot en met 19.00 uur en in in het weekend van 11.00 tot 17.00 uur. Op deze manier kunnen de kinderen na schooltijd nog een week genieten van het zwembad en kunnen de werkende ouders nog even hun baantjes trekken na hun werk.

Bezoekers wordt aangeraden om voor vertrek naar het zwembad de website of de facebookpagina te controleren voor de laatste info over de openingstijden.

De laatste activiteit van dit seizoen is traditioneel het hondenzwemmen. Dit jaar zal dat op maandag 12 september worden georganiseerd van 18.00 tot 19.30 uur. Daarna gaat het zwembad echt dicht voor dit seizoen.

Pin It
Bekeken: 3479x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/