Met ingang van dinsdag 13 september start Alkmaar Sport met privézwemlessen in zwembad Hoornse Vaart. De lessen zijn één keer per week en duren een half uur. Kinderen vanaf 4,5 jaar kunnen vanaf nu worden aangemeld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Privézwemles is speciaal geschikt voor kinderen die beter gedijen bij wat meer aandacht. Deze lessen zijn één keer per week en duren een half uur. Er wordt aan twee kinderen tegelijk les gegeven. De ervaring leert dat kinderen beter functioneren met een 'maatje' met wie zij zich kunnen identificeren.

Privézwemlessen worden aangeboden op dinsdag en donderdag om 18.00 uur. De eerste lessen vinden plaats op dinsdag 13 en donderdag 15 september 2016. De kosten zijn €25 per les. Kinderen die nu lessen volgen in zwembad Hoornse Vaart kunnen privézwemlessen volgen naast hun reguliere les of overstappen op privézwemles. Ook kinderen die nog geen zwemles volgen kunnen zich hiervoor aanmelden; inschrijfkosten voor zwemles bedragen eenmalig € 5. Meer informatie is te vinden op www.hoornsevaart.nl.

 

Pin It
Bekeken: 3639x
https://ee.itk.ac.id/data/