De specialisten van Centrum Oosterwal uit Alkmaar en Heerhugowaard organiseren regelmatig informatieavonden over de diagnostiek en behandeling van huidaandoeningen. Zo wordt dinsdag 13 september een voorlichtingsavond georganiseerd over spataderen.

Spataderen kunnen goed worden behandeld met patiëntvriendelijke behandelingen.  Fleboloog (spataderspecialist) Michael Mooij legt tijdens deze avond uit wat spataderen zijn, hoe ze ontstaan en wat de gevolgen kunnen zijn. Vervolgens geeft hij een demonstratie van een duplexonderzoek. Dit is een echo-onderzoek van de bloedvaten. Aansluitend vertelt vaatchirurg dr. James Lawson welke verschillende (operatieve) mogelijkheden er zijn om spataderen te behandelen.

Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen. De avond begint om 19.00 uur en zal tot ongeveer 20.30 uur duren. De toegang is gratis maar bezoekers moeten zich van tevoren aanmelden via 072-515 77 44 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De locatie is Comeniusstraat 3 in Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 3050x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/