Leefbaar Alkmaar heeft de oppositie zover gekregen om een interpellatiedebat te houden over jongerenwerkster Nora Tigarti. Dit meldt het NHD. De aanleiding is het feit dat de politie en het Openbaar Ministerie niet meer met Tigarti willen samenwerken. Leefbaar Alkmaar-fractievoorzitter Maya Bolte denkt dat coalitiepartij D66 ook wil meedoen, aldus het NHD. Die partij stelde eind juli namelijk al vragen over het opzeggen van het vertrouwen in Tigarti door politie en OM. Die vragen zijn overigens nog niet beantwoord.

De oppositie wil tijdens het interpellatiedebat onder andere eindelijk duidelijkheid over de vermeende dienstreis die Tigarti al dan niet samen met wethouder Anjo van de Ven zou hebben gemaakt naar Marokko. Eerdere vragen van de oppositie over dat onderwerp bleven gebrekkig beantwoord: het college ontkende dat er een reis door Tigarti was gemaakt. De gemeente moet binnenkort bepalen of het contract van Tigarti wordt verlengd.

Pin It
Bekeken: 3440x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/