Nadat in 2014 de accommodatie van TC Daalmeer in vlammen opging is er met man en macht gewerkt aan de wederopbouw van het pand. Sinds een jaar beschikt de vereniging over een splinternieuwe accommodatie met een moderne kantine en een tennishal met drie banen. Op het buitenterrein beschikt de vereniging over nog eens zeven kunstgrasbanen. Drie van deze banen zijn aan vervanging toe en hoewel de vereniging op dit moment sterk groeit, heeft het bestuur van de vereniging, samen met het bestuur van de tennishal, besloten een ‘nieuwe sport’ te introduceren op twee van de drie verouderde tennisbanen.

Op deze banen worden in september 2 padelbanen aangelegd. Padel is op dit moment de snelstgroeiende sport in Europa en vindt zijn oorsprong in Mexico. Het is een mix van tennis, squash en beachball en is een dynamisch spel dat lijkt op tennis, maar makkelijker om te leren. Nederland telt op dit moment zo’n 20 padelbanen, maar in de regio is er nog geen mogelijkheid deze sport te beoefenen.

Daarom is de TC Daalmeer ervan overtuigd op deze manier in een snelgroeiende behoefte te voorzien. De KNLTB heeft de sport inmiddels omarmd en is een samenwerking gestart met de Nederlandse Padelbond. Vanaf september dit jaar vinden de 1e competities en toernooien plaats onder auspiciën van de KNLTB.

De firma Padelbouw uit Lelystad zal in samenwerking met de parkbaancommissie de komende weken zorgdragen voor de aanleg van de nieuwe padelbanen. De banen worden op 1 oktober opgeleverd, waarna de officiële opening van de banen bij TC Daalmeer op zondag 9 oktober op grootse wijze worden gevierd. Daarna is het mogelijk om een baan per uur of een heel of half seizoen te huren. Ook het materiaal kan worden gehuurd bij de vereniging. Meer informatie hierover is te vinden op www.tcdaalmeer.nl.

 

Pin It
Bekeken: 3899x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/