De sloop van het pand dat vele Alkmaarders nog kennen als 'Extase' is nu echt begonnen. Het pand kent een 'kleurrijke' geschiedenis als nachtclub waar op 3 september 2011 een einde aan kwam toen twee mensen gewond raakten bij een schietpartij (VIDEO). Naar aanleiding van dit incident trok burgemeester Piet Bruinooge de exploitatievergunning voor de nachtclub per direct in, en sindsdien staat het pand leeg. 

Als eerste wordt nu alle aanwezige asbest op juiste wijze uit het pand verwijderd en afgevoerd, waarna de daadwerkelijke sloop kan beginnen. Op de plek van de voormalige nachtclub verrijzen 22 startersappartementen met een gemiddelde oppervlakte van 50 vierkante meter voor rond de 175.000 euro. Als alles volgens planning verloopt is de sloop voor het einde van het jaar afgerond en worden de appartementen tweede helft 2017 opgeleverd.

Pin It
Bekeken: 6036x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/