Zondagmiddag 2 oktober wordt in Theater De Vest in Alkmaar de nieuwe sprookjesmusical van Van Hoorne Entertainment, Roodkapje De Musical opgevoerd. De vegetarische wolf Gerrit en zijn gemene vrouw Tina staan garant voor hilarische scenes die jong en oud tranen van het lachen bezorgen.

De mooie Roodkapje vertrekt op een dag richting het bos om een mandje met koekjes naar haar zieke oma te brengen. Diep in het bos ontmoet Roodkapje de lieve Gerrit de Wolf. Hij weet een plek waar de prachtigste bloemen groeien en raadt het meisje aan een mooie bos voor haar oma te plukken. Wat Roodkapje niet weet, is dat Gerrits gemene vrouw Tina iets heel anders van plan is.

Kinderen kunnen meedoen aan de sprookjes verkleedwedstrijd. Zij maken kans op een sprookjesachtig prijzenpakket dat wordt uitgereikt op het podium. Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kan er nog lekker geswingd worden tijdens Oma’s Meezingfeest in de foyer van het theater.

De voorstelling begint om 14.30 uur. Kaartjes kosten €17,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of 072 – 548 98 88. Meer informatie is te vinden op www.vanhoorne.com/roodkapje. (foto: Nick van Ormondt)

Bekeken: 3531x