Donderdag is het vernieuwde, gemoderniseerde kegelhuis in Alkmaar aan de Terborchlaan feestelijk heropend. De openingshandelingen werden verricht door wethouder Kloos. Na zijn openingswoord gooide hij als een volleerd kegelaar de eerste kegels van die avond omver.

Het kegelhuis beschikt over zes originele en goedgekeurde kegelbanen. Maandag tot en met donderdag zijn de banen in gebruik bij de Alkmaarse kegelclubs. Vrijdag tot en met zondag kunnen de kegelbanen worden gehuurd via victorieplazabowlen.nl. Geïnteresseerden die lid willen worden van de kegelclub kunnen zich aanmelden bij de secretaris van de Vereniging Kegelclubs Alkmaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 3764x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/