De heren van DAW speelden de eerste wedstrijd van het waterpoloseizoen tegen De Snippen in Amstelveen. Omdat Dennis Oudhoff en Arjan Baron bij de Alkmaarders ontbraken en DAW het in de competitie vaak lastig heeft tegen De Snippen leek het een zware avond te gaan worden. Om toch voldoende wisselmogelijkheden te hebben voegde DAW coach Rick Bellekom spelers Leon Hoekman en debutant Guus de Jager toe aan het team.

Door goed verdedigend werk van de Alkmaarders en werd het toch een gelijk opgaande wedstrijd. De eerste twee periodes werden met één doelpunt in het voordeel van De Snippen afgesloten. In de derde periode kwam DAW langszij en in de vierde periode scoorde beide ploegen eenmaal waardoor de stand op 6-6 kwam. Deze stand betekende dat er een strafworpenserie moest worden genomen. DAW miste de eerste strafworp, maar DAW-keeper Corné Thoes kroonde zichzelf tot man van de wedstrijd door alle strafworpen van De Snippen te stoppen. De overige strafworpen die DAW moest nemen waren raak, waardoor de laatste strafworp van de serie niet eens genomen hoefde te worden en DAW met een 6-9 overwinning terug naar Alkmaar vertrok.

Pin It
Bekeken: 2955x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/