Zaterdag 17 september wordt de zesde editie van de West-Friesland Cup gehouden. De West-Friesland Cup is een toernooi dat wordt georganiseerd voor G-honkbalteams in de regio Noord-Holland. Het toernooi vindt plaats op de velden van BC The Herons aan De Vork in Heerhugowaard.

Dit jaar zullen vier vier G-honkbalteams gaan strijden om de Cup. De eerste bal wordt om 12.50 uur gegooid door de voorzitter van BC The Herons Ronald van der Putten. De prijsuitreiking zal rond 16.15 uur plaatsvinden.

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de Dirk Kuyt Foundation. Deze stichting ondersteunt sportevenementen die worden georganiseerd voor mensen met een beperking. Het motto van deze stichting is: ‘Fun For Everyone!’. Het G-Team van The Herons is overigens altijd op zoek naar nieuwe spelers. Dit toernooi is dan ook een mooie gelegenheid voor toekomstige spelers om een kijkje te komen nemen.

 

Pin It
Bekeken: 3509x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/