Alkmaar Centraal

Ron en Marianna van K1Cultmedia verzorgen dit najaar een aantal filmworkshops in de bibliotheken Alkmaar Centrum, Alkmaar De Mare en Heerhugowaard Centrum. Tijdens deze workshop leer je in korte tijd hoe je een film kunt opnemen en bewerken.

Er zijn workshops voor volwassenen en voor jeugd. Tijdens deze workshop leer je in twee uur hoe je één korte film kunt maken met de filmsoftware Pinnacle. Ter plekke kunnen filmpjes worden opgenomen voor een green screen. Wie zelf al filmmateriaal heeft kan dat meenemen op een sd-kaart, harde schijf of usb-stick.

Voor de jeugd is er een workshop op vrijdag 14 oktober in de bibliotheek in Alkmaar De Mare en op 21 oktober in de bibliotheek in Alkmaar Centrum. De workshops beginnen steeds om 15.30 uur. De toegang is € 3,50 voor bibliotheekleden en € 5,- voor niet-leden.

Voor volwassenen start er een workshop op dinsdag 4 oktober in de bibliotheek in Heerhugowaard Centrum en op 11 oktober in de bibliotheek in Alkmaar Centrum. Beide workshops starten om 18.00 uur. De toegang is € 5,- voor bibliotheekleden en € 6,- voor niet-leden.

Aanmelden voor één van de workshops kan via de activiteitenagenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl of tijdens openingstijden bij de klantenservice.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl