Woensdagmiddag kwam bij basisschool De Burijn de brandweer langs om de leerlingen wat verkoeling te bezorgen. Het kwik reikte ver boven de temperatuur waarbij het nog aangenaam is om in een klaslokaal te zitten en de leerlingen waren dringend aan wat verfrissing toe. Gekleed in zwembroek en bikini lieten de leerlingen zich natspuiten en vermaakten ze zich bij de brandslangen.

De brandweer had wel even tijd om voor te rijden voor een dergelijke ludieke actie. Er wordt immers nog actie gevoerd voor een betere cao, dus een groep basisschoolkinderen een vermakelijke zomerse middag bezorgen was geen probleem. Naast de Burijn bezocht de brandweer ook basisschool De Zeswielen. Fotograaf Marco Schilpp legde het tafereel bij De Burijn vast in een fotoserie die ook te vinden is op onze Facebookpagina.

Pin It
Bekeken: 5265x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/