Alkmaar Centraal

De Alkmaarse Stichting Vrienden van het Orgel bestaat in 2016 zestig jaar. Ter gelegenheid hiervan organiseren zij zaterdag 1 oktober een excursie naar drie plaatsen met prachtige historische orgels in de provincie.

’s Morgens bezoeken de deelnemers Oosthuizen en Edam. Hier wordt ook een lunch genuttigd. ’s Middags staat de Nicolaaskerk in Purmerend op het programma. Frank van Wijk – inmiddels internationaal orgelreisleider – bespeelt alle orgels en vertelt veel interessants over hun geschiedenis en bijzonderheden.

De kosten zijn € 50 per persoon, inclusief busreis en lunch. Aanmelden kan door overboeking van € 50,00 op de bankrekening NL23 INGB 0000 1080 52 onder vermelding ‘Excursie 1 oktober’ t.n.v. Stichting Vrienden van het Orgel, Alkmaar. Er wordt om 8.15 uur verzameld op de parkeerplaats aan de achterzijde van station Alkmaar Noord. De tijd van terugkomst is ongeveer 18.00 uur. Deelnemers ontvangen in de bus een gedetailleerd programmaboek. Voor meer inforematie kan worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl