begin deze week waren de Schermermolens het toneel voor de productie van een heuse Bollywood-film. En niet zomaar een film, maar een met acteur Shakrukh Khan in de hoofdrol. In Nederland is hij niet erg bekend, maar in Azië heeft hij “meer fans dan Brad Pitt en George Clooney bij elkaar”.

Het Nederlandse deel van de opnames voor de film wordt verzorgd door het Nederlandse bedrijf New Amsterdam. Producer Sander Verdonk vertelt dat het filmen zelf wel ongeveer hetzelfde gaat als wat zijn bedrijf gewend is, maar van de enorme entourage rond de acteurs waren ze onder de indruk. De twee hoofdrolspelers zijn bijvoorbeeld zulke grote sterren in Bollywood dat er twee auto’s per acteur moeten voorrijden om hen naar de set te brengen.

De film gaat waarschijnlijk eind 2017 in première, dus over iets meer dan een jaar schitteren de Nederlandse molens in een echte Bollywoodfilm.

Pin It
Bekeken: 3656x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/