Op de laatste dag van het zwemseizoen begroetten zowel Het Baafje als De Bever de vijftigduizendste bezoeker. Hiermee sluiten beide buitenbaden een goed seizoen af.

In zwembad Het Baafje was de 9-jarige Ralph Muurlink uit Alkmaar de gelukkige. Hij was samen met zijn vriend Jonas en zijn moeder naar het zwembad gekomen. Uit handen van wethouder Rob Obdam ontving hij een gezinsabonnement voor volgend jaar, een handdoek, een bos bloemen en zowel Ralph als Jonas ontvingen een T-shirt van Het Baafje. 

Wethouder Rob Opdam was enthousiast over het feit dat Sport Servicepunt Langedijk zo flexibel is met de openingstijden. Hij vindt het fantastisch dat SSL het zwembad anderhalve week langer open houdt met dit mooie weer waardoor vele bezoekers nog kunnen genieten van het prachtige bad: “Voorheen was dat veel moeilijker”. De bezoekers waren ook erg blij met deze extra openingstijden.

In zwembad De Bever was de 7-jarige Julia Schut de gelukkige. Julia kwam samen met haar vader naar de Bever toe. Ze woont in Alkmaar en komt vaak naar het mooie buitenbad uit Sint Pancras. Julia ontving uit handen van de bedrijfsleidster van de Bever, Petra Kaan, een gezinsabonnement, een bos bloemen en een T-shirt van de Bever.

Afgelopen woensdag was de topdag van het jaar voor de beide zwembaden: er waren maar liefst 1.800 bezoekers en in Het Baafje waren dat er zelfs 2.350. Het is uniek te noemen dat het beste dag van het jaar eigenlijk na het seizoen plaatsvindt, zegt SSL. SSL is daarom ook erg blij met deze prachtige nazomerdagen. 

Bekeken: 3519x