Zaterdagavond speelden de waterpolodames van DAW uit in Katwijk. De verwachting om te winnen lag niet hoog; door de late schoolvakantie en het vroege begin van het seizoen hadden de speelsters zich niet heel goed kunnen voorbereiden. Met een selectie van negen dames inclusief twee keepsters, maar zonder drie basisspeelsters ging DAW de strijd aan tegen een tegenstander van wie ze vorig seizoen nipt verloren.

De opdracht van de trainer aan de speelsters was om vrijuit te spelen, persoonlijke fouten te voorkomen maar ervan te leren als er toch fouten werden gemaakt. In het eerste kwart scoorde de tegenstander al vier keer en wist DAW één tegendoelpunt te maken. In het tweede kwart scoorde Katwijk nog twee keer, in het derde kwart drie keer en maakte DAW nog een tegendoelpunt.

De wedstrijd werd besloten met 2-11 voor DAW.  De doelpunten van DAW werden gemaakt door Romee Heister en Diane van Schaik. Britt Weert maakte haar debuut bij DAW.

Bekeken: 2880x