Alkmaar Centraal

Op 24 september sluit de aanmelding voor Just Sing, de zoektocht naar de beste stem van Alkmaar. De talentenjacht Just Sing is op zoek naar de beste stem van Alkmaar. De finale is op 20 november bij Podium Victorie. Zangtalent kan zich nog opgeven tot en met maandag 24 september.

De organisatie van Just Sing, POPUP Alkmaar, roept Alkmaarders op om nog even mee te zoeken naar dé stem van onze stad. Projectleider Loes Wagenmaker: “Meedoen is gemakkelijk: je maakt een filmpje waarin je een nummer zingt en stuurt dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dat kan met of zonder begeleiding. Het is puur voor de eerste indruk voor onze juryleden. Als je een zangtalent kent dat een zetje nodig heeft: bied aan om even langs te gaan om die opname met je telefoon te maken.”

Sandra van Nieuwland beoordeelt met de andere juryleden de inzendingen. Zij deed in 2013 mee met The Voice of Holland en won een Edison voor haar album Banging on the Doors of Love: "Ik weet hoe eng het is om mee te doen. In 2013 stond ik te wachten voor mijn auditie voor The Voice. Ik keek uit het raam en zag een trein rijden. Daar kan ik ook gewoon instappen en hier wegrijden, dacht ik. Waarom doe ik dit? Waarom zou ik mezelf zo te kijk zetten? Ik heb tóch meegedaan en daar ben ik heel blij mee. Het is spannend om jezelf te laten horen, maar ik denk dat je niets te verliezen hebt. Dus kom maar door met die stemmen van Alkmaar. Ik ben heel benieuwd.”

Samen met de andere juryleden Angelo Nannings (zanger Van Huys Uit), Amanda Muller (zangdocente Artiance en zangeres bij D-Sign en SYA) en Robin van Veen (zangcoach The Voice of Holland en het Junior Songfestival) bekijkt Van Nieuwland alle inzendingen. De jury beslist wie op 16 oktober naar de jurydag mag komen in Artiance. Daar kiezen ze de finalisten, die op 20 november op het podium van Victorie live hun nummer zingen. Vooraf krijgen alle finalisten individuele lessen en groepsles om alles uit de kast te kunnen halen. De hoofdprijs is een bijzonder optreden in Alkmaar en natuurlijk een beker voor dé stem van Alkmaar. Meer informatie is te vinden op www.popupalkmaar.nl.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl