Het WerkgeversCafé voor arbeidsregio Noord-Holland Noord is dit jaar op woensdag 5 oktober. Vanaf 07.00 uur zijn werkgevers welkom bij Holland Media Combinatie, Edisonweg 10 in Alkmaar. Deelname is gratis, aanmelden kan tot en met 30 september.

Het WerkgeversCafé is in het kader van de Week van het Werk, initiatiefnemers zijn Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid NHN en HMC. De dag heeft als thema ‘Duurzame inzetbaarheid’, met de nadruk op inzetbaarheid van personeel in de veranderende arbeidsmarkt.

Om 08.00 uur volgde een welkom van dagvoorzitter Theo van Hoesel (HMC) en Jeroen Veerman (VNO-NCW, H&S Adviesgroep, stuurgroep RPAnhn). Daarna neemt Anja Lems (JOGG-wijkregisseur Alkmaar) het woord over een gezonde Noord-Hollandse werkvloer. Mark Wijnen (Kennisplatform Mantelzorg West Friesland) spreekt over inzetbaar zijn en blijven in de mantelzorg. Tot slot geeft Patrick Davidson (Energiefinder.nl) een 'Power Talk' over hoe van je team een 'Powerhouse' te maken. Om 10.00 uur is de afsluiting en gelegenheid tot netwerken.

Meer informatie via rpa-nhn.nl/werkgeverscafe. Op foto Patrick Davidson.

Pin It
Bekeken: 3000x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/