Vrijdag en zaterdag werden in De Meent de 2e KNSB cup selectiewedstrijden verreden voor kunstrijders. Thuisclub AIJC organiseerde voor het eerst een wedstrijd op dit hoge niveau en kon tevreden terugkijken op een goed verloop. Niet alleen wat betreft organisatie, maar ook de prestaties van de eigen schaatsers. 

De Alkmaarsche rijders deden het verrassend goed, zo vroeg in het seizoen. Voor Vladimir Markov was er een 1e plaats in de categorie Advanced Novice heren. Lika Brons behaalde een mooie 4e plaats bij de Advanced Novice dames. De andere rijders hebben ook goed gepresteerd en waren goed vertegenwoordigd in het middenklassement. Het gehele weekend was de wedstrijd live te bekijken via de live stream op Facebook.

De wedstrijdploeg bereidt zich nu verder voor om punten te behalen voor de Open Nederlandse Kampioenschappen in Den Haag in februari 2017. Vladimir Markov, Lika Brons, Zena-Rae Borst (junioren), Iris Groot (Advanced Novice), Melissa Hopman (Basic Novice), Sterre de Jager en Kookai Nowack (Pre Basic Novice) zullen daartoe hun volgende kwalificatiewedstrijd rijden op 8 en 9 oktober in Den Bosch.

Pin It
Bekeken: 3687x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/