Goed nieuws voor Erik en Inge uit Alkmaar: zij wonnen de trekking van de VriendenLoterij en werden thuis verrast met de prijs die ze kozen: een Apple pakket ter waarde van €2.500. De uitreiking werd vrijdagavond uitgezonden op RTL4 en is via Youtube terug te zien.

Deze maand houdt de VriendenLoterij samen met Spieren voor Spieren een actie voor kinderen met een spierziekte. De uitreiking aan Erik en Inge gebeurde dan ook op een speciale manier. Ze konden kiezen uit drie medailles die symbool staan voor drie verschillende prijzen. Erik en Inge: "De telefoon is onlangs in het water gevallen en bovendien komt een elektronicapakket met drie opgroeiende kinderen heel goed van pas!"

In Nederland hebben ruim 20.000 kinderen een spierziekte, waarbij zij steeds meer functie verliezen. Veel kinderen worden daarmee niet oud. Tijdens de VriendenLoterij PrijzenMarathon gaat de helft van de inleg direct naar het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Dankzij de uitbreiding krijgen kinderen met een spierziekte hier binnen één dag een diagnose en behandelplan. De actie loopt tot en met 30 september. (foto: Roy Beusker)

Pin It
Bekeken: 3963x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/