Op 25 september organiseert het NOC*NSF een Talentdag voor jeugd van 12 tot 18 jaar in De Meent. Onder het motto ‘Ik wist niet dat ik het in me had’ kan sportieve jeugd tussen 08.30 tot 16.30 uur ontdekken voor welke sporten zij de meeste potentie hebben en kunnen sportbonden talent scouten.

Jeugd kan zich op de Talentdag laten meten en testen op aspecten als (sprong)kracht, snelheid en uithouding. De resultaten worden gekoppeld aan kenmerken van sporten als baanwielrennen, roeien, volleybal, atletiek, rugby en triatlon. Daarna krijgt de sporter meer informatie over de sporten waar zij het meeste aanleg voor hebben.

De meeste kinderen kiezen voor een - vaak meer voor de hand liggende - sport en blijven dan hangen, nooit wetende of er meer mogelijk is. Dit terwijl je vaak wat later nog prima met succes kan overstappen. Meerdere wereldtoppers vonden pas later 'hun' sport!

Wie zich graag wil laten testen, kan zich gratis aanmelden via ikwistnietdatikhetinmehad.nl.

Pin It
Bekeken: 3558x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/