Vrouwen die (weer) aan het werk willen, een eigen bedrijf willen starten of meer willen weten over opleidingsmogelijkheden kunnen donderdag 6 oktober gratis deelnemen aan Kracht on Tour. Bij de Kracht on Tour-bijeenkomst kunnen zij daarnaast in contact komen met andere vrouwen en met organisaties die hen kunnen helpen om loopbaankansen te ontdekken en aan te grijpen. De locatie van het evenement is de Vue Cinema aan de Pettemerstraat 1 in Alkmaar. Inschrijven is nog mogelijk op www.rpa-nhn.nl/krachtontour.

De Kracht on Tour-bijeenkomst wordt een mix van workshops, muziek en inspirerende sprekers, zodat deelnemende vrouwen geholpen worden hun talenten te ontdekken, benutten en verzilveren. Zo zijn er onder andere workshops over hoe social media te gebruiken bij het vinden van een baan, over wat wel of niet te dragen op het werk of bij een sollicitatie en het starten van een eigen bedrijf. Informatie over alle workshops is te vinden op de Facebookpagina van Kracht on Tour: Facebook.com/KrachtonTourNHN.

Diverse bedrijven, onderwijsinstellingen en andere organisaties bieden tijdens de bijeenkomst zogeheten ‘deals’ aan. Ruim 70 bedrijven, waaronder Action, Randstad, Van Diepen van der Kroef, bieden onder meer (leer)werkplekken, coaching of training zodat deelnemers hun kansen op de arbeidsmarkt kunnen verbeteren en hun financiële zelfstandigheid kunnen vergroten. Op 6 oktober is een zogeheten ‘dealing room’ ingericht, waar vrouwen direct kunnen inschrijven op deze deals.

Bekeken: 2877x