Zaterdagavond 29 oktober wordt het evenement ‘Alkmaar Invites You’ georganiseerd. Daarbij nodigen Alkmaarse gastgezinnen vluchtelingen in hun huis uit voor een maaltijd.

Alkmaar Invites You is een laagdrempelige en gezellige manier om als Alkmaarder in contact te komen met een vluchteling. Het wordt een avond om eens echt het gesprek met elkaar aan te gaan, om elkaar als persoon te leren kennen, elkaars cultuur en verhaal aan te horen en wie weet, een nieuwe vriendschap te sluiten.

‘Alkmaar Invites You’ is een initiatief van de event-managers Mirella Doss en Els Schipper, die onder andere betrokken zijn bij de Alkmaarse evenementen Kaeskoppenstad, Karavaan en de International Children’s Games.

Wie ook een vluchteling thuis uit te nodigen kan zich opgeven als gastgezin voor ‘Alkmaar Invites You’. Meer informatie en het aanmeldingsformulier is te vinden op alkmaarinvitesyou.nl

 

Pin It
Bekeken: 3195x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/