Zowel dinsdag als woensdag is op de Kanaalkade ter hoogte van de Karpertongarage een Connexionbus tegen een auto gereden. In beide gevallen bleef het bij materiële schade en vertraging. Toch zorgt de situatie met de busbaan op de Kanaalkade regelmatig voor gevaarlijke situaties.

Automobilisten zien vaak bussen over het hoofd maar potentieel gevaarlijker; ook voetgangers en fietsers die ter hoogte van de Gedempte Nieuwesloot oversteken zien de bussen niet en dat leidt tot bijna-ongevallen of erger. Connexion is daarover in gesprek gegaan met de gemeente.

De verwachting is dat de gemeente binnen een maand een voorstel bij de raad zal neerleggen voor 'attentieverhogende maatregelen' zoals extra of andere verkeersborden.

Pin It
Bekeken: 4360x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/