Chantal Aafjes gaat de hoogste berg van Afrika beklimmen om oorlogskinderen te steunen. Op 1 februari 2017 neemt de Alkmaarse deel aan de 3e Kili-Challenge van War Child; een zware klim naar de top van de Killimanjaro op 5.895m. Deelnemers financieren zelf hun reis en halen via sponsors zoveel mogelijk geld op voor War Child.

De Kili-Challenge is een zevendaagse expeditie met een Nederlandstalige expeditieleider en lokale dragers en gidsen. Ruim 90% van de inkomsten gaat naar projecten om oorlogskinderen te helpen via psychosociale hulp, onderwijs en bescherming.

Alle deelnemers worden bij zowel de fysieke voorbereiding als bij het ophalen van sponsorgeld intensief begeleid door War Child. Bovendien worden de Kili-Challengers in oktober klaargestoomd voor de weg naar de top tijdens een trainingsweekend in de Ardennen.

Er zijn nog slechts twaalf plekken beschikbaar voor de expedities op 28 januari en 1 februari. Inschrijven kan nog tot 23 september via warchild.nl/kili. Op warchild.nl/kom-in-actie staan de persoonlijke actiepagina’s en motivaties van de deelnemers.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl