Alkmaar Centraal

Ron en Marianna van K1Cultmedia verzorgen tijdens de Kinderboekenweek een filmworkshop in de bibliotheken in Heerhugowaard en Alkmaar De Mare. Tijdens deze workshop, die bestaat uit twee delen, maak je een videoportret van je grootouders. De workshop is voor kinderen vanaf 8 jaar.

Tijdens de Kinderboekenweek met het motto 'Voor altijd jong', draait alles om opa’s en oma’s. Rond het thema van de Kinderboekenweek hebben Ron en Marianna een workshop bedacht waarbij je met een green screen een videoportret van je grootouders maakt. Je interviewt eerst je oma of opa. Tijdens de tweede bijeenkomst maak je een presentatie met de filmsoftware Pinnacle en kun je het vergelijken je eigen leven.

Op 5 oktober en 12 oktober wordt de workshop vanaf 15.00 uur gegeven in de Bibliotheek in Heerhugowaard Centrum aan de Parelhof 1a. Op 7 oktober en 14 oktober wordt de workshop vanaf 15.30 uur gegeven in de Bibliotheek in Alkmaar De Mare aan Laan van Straatsburg 2.

Aanmelden kan via de jeugdactiviteitenagenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl of tijdens openingstijden bij de klantenservice in de bibliotheek. Meedoen kost € 10,- (voor bibliotheekleden € 7,-)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl