Woensdag 12 oktober organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) het Speel je Wijs festival. Deze gezellige middag vol gratis activiteiten vindt van 14.30 tot 16.30 uur plaats in wijkcentrum Mare Nostrum. Allerlei organisaties doen mee, zoals Humanitas, Speel-o-theek de Speelboeg en de Mama’s Club. Het CJG zorgt voor een drankje en een hapje.

Kinderen kunnen er naar hartenlust spelen, er is informatie over spelen en opvoeden verkrijgbaar en er zijn allerlei gratis workshops en activiteiten. 'Muziek op schoot' is voor ouders en hun kinderen tussen 0 en 4 jaar. Er zijn workshops dansen voor kinderen tussen 4 en 12 jaar en haarvlechten. De tijden staan bij de ingang vermeld.  Dit jaar is er ook een prijs te winnen.

Daarnaast zijn er een aantal doorlopende activiteiten, namelijk voorlezen bij de informatiestand van Humanitas, schminken en gezonde hapjes maken. Je kunt ook een kijkje nemen bij de Ruil/Weggeefhoek van het CJG met allerlei spullen klaar voor een 'tweede' leven.

Kijk voor meer informatie op cjgalkmaar.nl of Facebook.

Pin It
Bekeken: 4100x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/