Alkmaar Centraal

Op 1 en 2 oktober staat Vocal Group Close-Up in het Murmellius Gymnasium in Alkmaar met de voorstelling ‘Close-Up pakt de draad op’. Het koor neemt zijn bezoekers mee door gebouwen waar je anders niet zo snel komt. Na het Murmellius staan ook de Maria-Kapel in Hoorn en de Paulus mavo/vmbo in Haarlem op het programma. Op deze bijzondere locaties belooft het voor het publiek een unieke beleving van muziek te worden.

De muzikale leiding is in handen van dirigent Pepijn Lagerwey, voor de regie tekent Bram van Oers. Met muziek van onder andere Coldplay, Mika, Tracy Chapman, Lennon en McCartney en zelfs K3 brengt Close-Up een veelzijdig programma. Door gebruik te maken van de wisselende sfeer van de verschillende ruimtes en trappenhuizen, zal de muziek op een verrassende manier binnenkomen bij de toehoorders.

Op 1 oktober begint de voorstelling om 19:00 uur en op 2 oktober om 17:00 uur. Reserveren kan via www.vocalgroupcloseup.nl/bestel-kaarten of door 0224-571568 te bellen. Kaarten kosten €12,50 voor volwassenen en voor kinderen tot en met 12 jaar €7,50. 

Vocal group Close-Up bestaat momenteel uit 21 ervaren zangers en zangeressen uit heel Noord-
Holland. Het koor uit Alkmaar heeft zijn sporen verdiend met veelstemmige eigentijdse close harmony en heeft al menige prijs in de wacht gesleept op festivals. De CD ‘Mag ik dan bij jou’ is nog altijd verkrijgbaar via Spotify / iTunes of aan te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl