Op zondag 2 oktober zijn er speciale rondleidingen door de kerk en de sacristie van de St Laurentiuskerk aan het Verdronkenoord. De rondleidingen worden verzorgd door een groep mannen die al jaren actief zijn als assistent van priesters bij Eucharistievieringen: de acolieten.

Deze acolieten geven om 12.30 en 13.00 uur inzicht in hun werkzaamheden en besteden aandacht aan de architect Cuypers, de eeuwenoude religieuze kunstschatten en de liturgische voorwerpen. De aanleiding voor deze activiteit is de bijzondere feestdag, die zij op 2 oktober vieren en waarover ze ook zullen vertellen.

Na afloop zal een bijdrage worden gevraagd ten behoeve van de goede doelen in het kader van het jaar van barmhartigheid, waaronder Stichting Present en Teachers4teachers.

Pin It
Bekeken: 3433x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/