De datum is bekend: dit jaar organiseert Alkmaar Sport op vrijdag 16 december de sportverkiezing van de gemeente Alkmaar. Tijdens een spetterende avond in sportcomplex De Meent worden de sporter, sportploeg, het sporttalent, de sportcoach en de aangepaste sporter van het seizoen in het zonnetje gezet. Ook wordt er een waarderingsprijs in de Alkmaarse sport toegekend. De aanmeldingen stromen inmiddels gestaag binnen op het speciaal geopende mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar de organisatie is nog altijd op zoek naar meer sporters die het afgelopen jaar mooie prestaties hebben geleverd of zich op een andere manier hebben ingezet voor de sport.

Iedereen kan sporters nomineren voor de Alkmaarse Sportverkiezing. Sporters kunnen genomineerd worden in de volgende categorieën: Sportman/-vrouw, Sporttalent, Sportploeg, Sportcoach, Aangepast sporter en, nieuw dit jaar, de ‘Waarderingsprijs in de Alkmaarse sport’. Voor deze laatste categorie kunnen naar eigen inzicht Alkmaarders met een groot hart of een grote inzet voor de Alkmaarse sport genomineerd worden, en de organisatie is hard op zoek naar nog meer aanmeldingen. De genomineerde moet wel in de gemeente Alkmaar wonen of uitkomen voor een Alkmaarse sportvereniging of –club. Daarnaast dienen de prestaties geleverd te zijn tussen 1 november 2015 en 31 oktober 2016.

Een jury zal in november per categorie tot een selectie van drie genomineerden komen. Vrijdag 16 december worden vervolgens de winnaars bekend gemaakt tijdens een wervelende avond in sportcomplex De Meent.

Nominaties kunnen worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie is te vinden op www.alkmaarsport.nl/sportkampioenen.

 

Pin It
Bekeken: 3340x
https://ee.itk.ac.id/data/