Aan het begin van deze raadsperiode heeft het college afgesproken het veiligheidsbeleid te intensiveren. Hiertoe zal de gemeente in oktober acht stadstoezichthouders en zes agenten bodycams geven voor evenementen, horecatoezicht of gezamenlijke acties.

Wethouder Veiligheid Victor Kloos: “Met bodycams zal de informatiepositie ten aanzien van bewijslast sterk toenemen. Daarnaast kan de inzet van bodycams de-escalerend werken bij conflicten en een bijdrage leveren aan de veiligheid van de toezichthouders.”

De samenwerking tussen gemeente en politie bij het gebruik van bodycams is uniek. Om die reden wordt de inzet geëvalueerd zodat eventuele bijstelling van gemaakte afspraken kan plaatsvinden. Eerste evaluatie wordt voorgesteld na een half jaar en daarna in ieder geval jaarlijks. Over de vorm van evaluatie volgen nadere afspraken. (foto: Politiebond)

Pin It
Bekeken: 3388x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/