Vanaf 10 oktober vinden werkzaamheden plaats bij het voormalig weiland Waterrijk bij Egmond-Binnen. PWN wil de natuur op dit drie hectare grote perceel herstellen en terugbrengen naar het oorspronkelijke duin.

Met groot materieel wordt vanaf de westkant een aansluiting gemaakt op het duingebied, de bovengrond van het weiland wordt verwijderd en het bestaande duin aangeheeld. In totaliteit zal zo’n 4.200m3 grond worden verplaatst. De verwachting is dat deze werkzaamheden begin november zijn afgerond.

Rond de Egmonden werkt PWN aan een combinatie van natuur en cultuur. Een programma van een lange adem, dat in diverse deelprojecten wordt aangepakt, soms met spectaculaire resultaten. De activiteiten rond de eeuwenoude landerijen van Egmond hebben al voor mooie verbeteringen gezorgd. Er werd een parkeerplaats verplaatst, de oude plek werd hervormd tot een recreatiegebiedje, voormalige bollenlanden werden weer natuur en een bleekveld uit de 17de eeuw is in ere hersteld.

Pin It
Bekeken: 3390x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/