Vanaf 8 oktober start McDonald’s Backstage. Ruim 100 restaurants openen hun keuken voor gasten. McDonald’s restaurants Alkmaar Oost, Alkmaar West en Heerhugowaard van franchisenemer Richard Pach zijn drie van de deelnemende restaurants en verwelkomen graag gasten en belangstellenden voor een kijkje in de keuken.

Wie zelf wil weten waar de producten en ingrediënten van McDonald’s vandaan komen, en wil ontdekken hoe McDonald’s zijn iconische producten bereidt, is welkom bij McDonald’s restaurants Alkmaar Oost, Alkmaar West en Heerhugowaard. Richard Pach: “Wij horen vaak dat onze gasten best eens een kijkje achter de schermen zouden willen nemen en nieuwsgierig zijn naar de keuken en de wijze waarop we onze hamburgers bereiden. Daarom nodigen wij gasten graag uit voor McDonald’s Backstage. Tijdens een rondleiding van ongeveer een uur vertellen wij hen alles over onze producten, keuken en werkwijze.”

Tijdens de rondleiding krijgen gasten een uniek kijkje in de keuken. Zij krijgen een uitgebreide rondleiding en komen van alles te weten over de herkomst van het eten en de bereidingswijze, maar ook over hygiëne en recycling. De deelnemers mogen bovendien ook zelf aan de slag: in de keuken bereiden zij zelf een Quarter Pounder. 

Aanmelden kan via www.mcdonalds.nl/backstage. Deelnemers moeten minimaal zestien jaar zijn. Meer praktische informatie ontvang je als je je hebt aangemeld.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl