Sinds vorig jaar juni is aan het Ritsevoort 3 in Alkmaar een winkel van Terre des Hommes gevestigd. In Terre des Hommes-winkels verkopen vrijwilligers allerhande spullen van goede kwaliteit. De gehele opbrengst komt ten goede aan de hulpprojecten voor kinderen wereldwijd.

In Nederland zijn zo’n veertig winkels van de kinderhulporganisatie. Terre des Hommes wil het aantal verkoopmedewerkers uitbreiden. Daarom is men op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich op roosterbasis willen inzetten voor de winkel en het goede doel. Wie interese heeft kan zich melden bij Laura van de Straat op 06 - 31687758.

Sinds de oprichting van Terre des Hommes vormen de tweedehandswinkels een belangrijke inkomstenbron voor de organisatie. In Terre des Hommes-winkels worden gebruikte goederen, zoals kleding, speelgoed, boeken en curiosa, ingenomen en weer verkocht. Iedere winkel heeft een nette, uniforme en herkenbare uitstraling. De winkels voeren het motto ‘1e keus in 2e hands’ en weten dat waar te maken.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl