Zaterdag 8 oktober om 20.15 uur speelt Emilio Guzman de voorstelling 'Alle mensen verzamelen' in Podium onder de Toren in Grootschermer.

Emilio won in 2014 de Neerlands Hoop, de cabaretprijs voor de meest belovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief. In 2010 sleepte hij de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival in de wacht, waarna hij met succesvolle voorstellingen ‘Doen en laten’ en ‘Een dunne dekmantel’ door het land tourde.

Daarnaast is Guzman al ruim tien jaar lid van comedygezelschap De Comedytrain. Als tekstschrijver heeft Emilio onder andere meegeschreven aan de voorstellingen van zijn broer Javier en bedacht, schreef en speelde hij ook mee in de fantasy­comedy ‘In Den Gulden Draeck’ op HumorTV. Kaarten zijn te bestellen via www.emilioguzman.nl of www.podiumonderdetoren.nl. (foto: Sander de Goede) 

 

Pin It
Bekeken: 3608x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/