Alkmaar, 16 april 2013. Sinds 1 april 2013 zijn de leden van de Partij van de Arbeid (PvdA) in Alkmaar, Graft-De Rijp en Schermer lid van één nieuwe afdeling. In de oprichtingsvergadering op 19 maart is al een nieuw bestuur gekozen met bestuursleden uit alle drie gemeenten; Hans Meijer uit Alkmaar is voorzitter van dit bestuur. Ook is een commissie aan de slag gegaan met het gezamenlijke verkiezingsprogramma. Die commissie vraagt in de komende maanden inwoners en organisaties in de drie gemeenten om suggesties te doen voor de inhoud van het programma. De PvdA wil zo tijdig klaar zijn voor de verkiezingen die in het najaar van 2014 worden gehouden.

Met een feestelijke bijeenkomst in het Oude Raadhuis van De Rijp treedt de nieuwe afdeling op zaterdag 20 april voor het eerst officieel naar buiten. Om 16:00 uur wordt daar door de voorzitters van de drie oude afdelingen een oprichtingsakte getekend. Daarmee wordt de fusie bekrachtigd.

Pin It
Bekeken: 1138x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/