Alkmaar, 16 april 2013. Op zaterdag 27 april is er in buurthuis Alkmaar West weer het Repair Café, dé plek waar defecte voorwerpen op het gebied van elektronica, elektra, kleding en fietsen, gerepareerd worden met hulp van deskundige reparateurs. Het Repair Café is een initiatief van het BewonersOverleg Alkmaar West, ondersteund door welzijnsorganisatie Kern8 en de Stichting Repair Café. Zij kwamen tot het inzicht dat heel veel mensen spullen op zolder gooien of bij het vuil, terwijl er eigenlijk niet zo heel veel mis mee mis. In het Café zullen mensen aanwezig zijn die de helpen en waardevolle praktische kennis weer overdragen om van alles en nogwat een tweede leven te geven. Het Repair Café laat zien dat repareren leuk is en vaak makkelijker dan gedacht.

Entree voor het Repair Café is gratis, nieuwe, te vervangen materialen dienen wel betaald te worden. Bezoekers kunnen een vrijwillige donatie doen. De reparatiedag is elke laatste zaterdag van de maand tussen 13.00 uur en 16.00 uur. Het buurthuis Alkmaar West ligt aan de Mesdaglaan 198. Nadere informatie is te vinden op de website van het Café.

repaircafe pers

Pin It
Bekeken: 1360x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/