De gemeente Alkmaar krijgt signalen dat inwoners aan de deur worden benaderd om vragen te beantwoorden over de veranderingen in de zorg. De enquêteurs vertellen dat ze het onderzoek uitvoeren in opdracht van de gemeente Alkmaar en verzoeken om de vragen samen binnenshuis te beantwoorden.

De gemeente benadrukt dat er op dit moment geen mensen namens de gemeente op pad zijn en dat de gemeente ook geen opdracht aan een bedrijf heeft gegeven om huis-aan-huis onderzoek te doen. Inwoners wordt gedviseerd om behoedzaam te zijn wanneer ze toch aan de deur worden benaderd voor een onderzoek.

Een bedrijf of een persoon die namens de gemeente langskomt is te herkennen aan het feit dat hij zich altijd kan legitimeren. Ook publiceert de gemeente in de Stadskrant of op de website onderzoeken die er plaatsvinden in de gemeente. Wees dus alert en neem bij twijfel contact op met de gemeente via 14072.

Pin It
Bekeken: 3449x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/