Alkmaar Centraal

Een noodkreet van Stichting De Helpende Hand. Van het weekend is ingebroken bij beheerder Ramona, wonende aan de Vliet in Heerhugowaard, en zijn twee grote tassen vol Sinterklaascadeaus en een fiets meegenomen. Dit laat ze woensdag weten via vzphelpendehand.nl. "Helaas wij weten ons geen raad op dit moment."

Nadat de tuindeur uit de scharnieren was getild, is de tuinschuur opengebroken. Naast de fiets verdwenen twee tassen vol met speeldgoed, waaronder actiefiguren en pakketjes sieraden, lego en knutselwerk. Ze zouden in november naar zo'n 50 kinderen uit Heerhugowaard en Alkmaar, die anders een erg karige of zelfs helemaal geen Sinterklaastijd zouden beleven. Opmerkelijk genoeg bleef tweedehands speelgoed (voor minder speciale gelegenheden) achter.

Wie de stichting een handje wil helpen met een financiële bijdrage, speelgoed of knuffels, kan contact zoeken via de website, Facebook of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl