Dit najaar starten er nieuwe korte cursussen voor alle leeftijden in de Ateliers van Artiance. Een cursus van zeven lessen is leuk als introductie bij een kunstvak. Meestal heeft de korte cursus een thema; zo wordt er in het kinderatelier tekenen/schilderen gewerkt aan de hand van het thema ‘Dolle Dieren’.

Ook bij de cursus etsen voor 16 jaar en ouder staan dieren centraal. Verder is er ruim aanbod, van beeldhouwen in speksteen of klei tot modeltekenen, portretfotografie, schilderen met acrylverf, en een introductie-project Abstraheren.

De docenten geven uitdagende opdrachten, die de fantasie prikkelen en de vaardigheden van de cursisten uitbreiden. De begeleiding is altijd individueel, zodat iedereen in eigen tempo en op eigen niveau kan werken. Meer informatie is te vinden op www.artiance.nl.

Pin It
Bekeken: 3293x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/