Alkmaar, 17 april 2013. Op zondag 21 april zijn de Korte Vondelstraat en Limmerhoek niet toegankelijk voor verkeer, vanwege asfalteringswerkzaamheden. Beide straten zijn vanaf de Schelphoek tot en met de kruising met de Hooftstraat afgesloten. De verwachting is dat zondagavond de weg weer kan worden vrijgegeven voor verkeer. Na het asfalteren zijn er nog enkele kleine afrondende werkzaamheden nodig, zoals aanbrengen van belijning. Vanaf mei zijn alle werkzaamheden aan het stuk Korte Vondelstraat/Limmerhoek in zijn geheel afgerond. Na een aantal maanden van wegwerkzaamheden zijn beide straten dan weer goed bereikbaar. Het autoverkeer heeft dan in beide richtingen één rijstrook en de fietsers een eigen fietsstrook. De trottoirs zijn aangepast naar het voorbeeld van de binnenstad en daarnaast zijn er verschillende werkzaamheden onder de grond verricht. Zo is tussen het Wolfpad en de Schelphoek de riolering vervangen.

Gedurende de werkzaamheden wordt al het verkeer omgeleid met behulp van gele borden. Om de binnenstad toch optimaal bereikbaar te houden, worden bij uitzondering een paar beweegbare palen naar beneden gezet. Het gaat om de paaltjes op de Zilverstraat, de Laat, het Ritsevoort en het Luttik Oudorp. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond, gaan de beweegbare palen weer omhoog. De gemeente Alkmaar doet er alles aan om de overlast van de werkzaamheden te beperken. Meer informatie over wegwerkzaamheden is te vinden op de website van de gemeente onder het kopje 'Werk in uitvoering'.

Pin It
Bekeken: 1228x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/