Alkmaar/Heerhugowaard, 17 april 2013. Het opsporingsprogramma Ter Plaatse van RTVNH besteedt donderdagavond 19 april aandacht aan een woningoverval die donderdag 28 maart plaatsvond op de Wieder. Rond 20.10 uur die avond werd er aangebeld. De dochter van de bewoners deed open en drie mannen drongen het huis binnen. Twee van de overvallers scheidden de man van zijn vrouw en kinderen.

De bewoonster en haar kinderen werden vastgebonden en onder bedreiging vastgehouden in een ruimte door twee van de overvallers. De bewoner moest meelopen met de derde overvaller door het huis. Hij pakte geld en sieraden en bond de bewoner daarna ook vast. Hierna verlieten de mannen de woning, maar pakten eerst nog de autosleutel van de bewoners mee, waarna un zwarte Audi A6 werd meegenomen. Deze werd later teruggevonden op de Elft in Hippolytushoef.
In Ter Plaatse worden beelden getoond van de overvallers. Herkent u ze op de beelden of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Neemt u dan contact op met het overvallenteam op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Ook kan contact worden opgenomen met de Criminele Inlichtingen Eenheid op telefoonnummer 06-57050162.

Pin It
Bekeken: 1128x
https://ee.itk.ac.id/data/