Met elkaar één groot kunstwerk maken, dat is waar docente Cora Vries warm van wordt. Na het grote succes van het gezamenlijke kunstwerk bij Dag en Dauw in het voorjaar, wordt er op dinsdag 18 oktober opnieuw iets bijzonders gemaakt bij Artiance. Dit keer staan herinneringen centraal, voor een doorlopend en gevarieerd landschap. Materialen zijn voorhanden, maar men moet wel voor gepaste kleding zorgen.

De toegang voor Dag en Dauw bedraagt € 5,- per persoon per ochtend, inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn te koop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vol is vol! Meer Dag en Dauw activiteiten staan op een flyer verkrijgbaar bij Bibliotheek Kennemerwaard en Artiance en in de digitale agenda’s. 

Dag en Dauw is voor veel ouderen in de regio inmiddels een begrip. Sinds 2015 bruisen de dinsdagochtenden bij Artiance en de bieb van de activiteiten voor en door senioren. Het team vrijwilligers organiseert twee keer per jaar een serie van 12 gezellige, uitdagende, creatieve en bijzondere evenementen, waarbij sociale contacten centraal staan. Deelnemers zonder eigen vervoer kunnen, tegen een kleine vergoeding, gehaald en gebracht worden.

Pin It
Bekeken: 3042x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/