Ian Siegal komt vrijdag 14 oktober weer naar Victorie en nu mét band! Het wordt een speciale avond want hij viert dat hij alweer 25 jaar lang tourt met zijn band. Support-act The Grand East uit het oosten van het land.

De Engelse blues-artiest was van jongs af aan bezeten van de muziek van Howlin’ Wolf en leerde zichzelf gitaar spelen. Zó goed, dat Chaka Khan hem de beste van de wereld noemt. Siegal speelde met de zoon van Muddy Waters, Big Bill Morganfield, ging op tournee met Bill Wyman en speelde op het North Sea Jazz Festival waarvan de DVD als 'must have' wordt beschouwd. Hij bespeelt zijn gitaar als een monster en laat het 'janken' met lange halen, indrukwekkende riffs maar ook ingetogenheid. Bij Ian Siegal krijg je ook waar voor je geld want hij speelt nooit korter dan twee uur.

Muziekblad OOR sprak van "het Britse buitenbeentje van de blues is een meesterlijk slide-gitarist, maar het is vooral zijn ongelofelijke zangstrot waarin Howlin' Wolf en Otis Redding tot leven komen. Puur kippenvel."

The Grand East is wars van commercie, pretenties en muziekopleidingen. Die hebben de jongens namelijk niet, maar rock ’n soul leer je toch niet op school. Eind september kwam hun debuutalbum ‘Movano Camerata’ uit, gevuld met onvervalste juweeltjes en oersterke voodooblues stampers. Hun inspiratie halen ze onder andere bij The Allman Brothers, The Doors, Tom Waits en Captain Beefheart vandaan.

 

Aanvang van het concert is om 20:30 uur. Kaarten kosten vooraf €14 en aan de deur €16. Meer informatie op podiumvictorie.nl.

Pin It
Bekeken: 3299x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/