In diverse gemeenten wordt de gratis workshop ‘En de kinderen scheiden mee’ aangeboden. Kinderen van scheidende ouders kunnen in deze onzekere periode een steuntje in de rug goed gebruiken. De workshop besteedt hier aandacht aan en is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

De workshop geeft kinderen handvatten om met de (aanstaande) echtscheiding om te gaan. Zij leren onder andere hoe zij gevoelens ten aanzien van de scheiding bij zichzelf kunnen herkennen en uiten. Voorafgaand aan de workshop vindt een aparte ouderbijeenkomst plaats. Ouders krijgen dan informatie over wat een echtscheiding betekent voor een kind. Daarnaast geeft de trainer tips om op de juiste manier in gesprek te gaan met hun kind over de echtscheiding. In Alkmaar start de workshop op 26 oktober. De workshop wordt later gegeven in Hoorn en Schagen.
Kosten: Aan de workshop zijn geen kosten verbonden.

Ouders en opvoeders kunnen zich aanmelden bij GGD Hollands Noorden via het inschrijfformulier op www.ggdhn.nl/cursussen. Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 088-0100557.

 

Pin It
Bekeken: 4112x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/