Op 10 oktober ondertekenden de Stichting Parkmanagement De Volger en de gemeente Alkmaar een overeenkomst voor collectieve beveiliging op bedrijventerrein De Volger in De Rijp. De overeenkomst komt voort uit het strategisch plan van het Parkmanagement om samen de veiligheid op bedrijventerrein De Volger te verbeteren.

Namens Stichting Parkmanagement De Volger tekenden de heren Wieringa en Veerman en namens de gemeente Alkmaar zette wethouder Victor Kloos (OPA) zijn handtekening onder de overeenkomst. Victor Kloos: “Het mooie initiatief van Stichting Parkmanagement De Volger draagt bij aan een veiligere omgeving. En daarin hebben we samen een verantwoordelijkheid. In deze overeenkomst liggen de afspraken hierover nu vast.” In de gemeente Alkmaar is dit het tweede bedrijventerrein dat op deze wijze beveiligd wordt. Het eerste bedrijventerrein met deze afspraken was de Boekelermeer.

In de overeenkomst staan de afspraken over het gebruik van de gemeentelijke lichtmasten, de bevestiging van camera’s en de verantwoordelijkheden die de ‘wet bescherming persoonsgegevens’ met zich meebrengt. In opdracht van de ondernemers wordt het cameratoezicht door een gecertificeerd beveiligingsbedrijf uitgevoerd. De beelden worden na zeven dagen vernietigd, tenzij de officier van justitie deze wil gebruiken voor opsporingsdoeleinden. De camera’s maken beelden van het bedrijventerrein en nemen daarbij ook een deel van het openbaar gebied mee. De stichting Parkmanagement De Volger plaatst borden op het terrein waar cameratoezicht is. (foto: aangeleverd)

Pin It
Bekeken: 3720x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/